Termékek
Termék részletek


Apple iPhone 13 Pro ütésálló hátlap - Spigen Rugged Armor - fekete

Apple iPhone 13 Pro ütésálló hátlap - Spigen Rugged Armor - fekete
5 790 Ft
Raktárkészlet:
Raktáron
Apple iPhone 13 Pro ütésálló hátlap - Spigen Rugged Armor - fekete

 

 

 • Stílusos design - Masszív külső, mégis elegáns megjelenés
  - Az új Spigen Rugged Armor telefon tok egyidőben biztosít páratlan megjelenést és kompromisszumok nélküli védelmet telefonodnak. Különlegességét a karbonszálas felület biztosítja. Ez a tok esztétikus kivitelezésével egyszerre elnyűhetetlen és elegáns.
  Air Cushion technológia - Minden ponton teljeskörű védelem!
  - Ebbe a Spigen tokba is beépítésre került az úgynevezett Air Cushion technológia. Ennek köszönhetően a telefonok sarkai is védve vannak a sérülésektől a tokba rejtett légpárnák által. A megemelt képernyő oldali védőélek pedig a kijelző védelmét biztosítják az ütésekkel és a karcolásokkal szemben.
  TPU technológia - Töréstesztekkel igazolva!
  - Ez a védőborítás a Spigen tokoktól megszokott módon kemény szilikonból készült, amely kellően puha, hogy elnyelje az ütéseket, de megfelelően merev a kényelmes használathoz. További előnye ennek az anyagnak, hogy rendkívül könnyű válik általa a tok felhelyezése és eltávolítása is. A Spigen Rugged Armor tok kiállta a próbát! Olyan eredményeket produkált a különböző törés- és ütésteszteken, amelyekkel a MIL-STD 810G-516.6 katonai szabvány előírásainak is megfelel.   

 • Gyártó
  Spigen
  ID
  368432934
  Cikkszám
  SP0131
Webáruház készítés