Termékek
Termék részletek


Huawei Watch 3 Pro üveg képernyővédő fólia - Bestsuit Flexible Nano Glass 5H

Huawei Watch 3 Pro üveg képernyővédő fólia - Bestsuit Flexible Nano Glass 5H
1 490 Ft
Raktárkészlet:
Raktáron
Huawei Watch 3 Pro üveg képernyővédő fólia - Bestsuit Flexible Nano Glass 5H
 • - Edzett üveg, amely védi az óra érzékeny képernyőjét a töréstől és a karcolódástól. Rendkívül vékony - nem zavarja az óra használatát.

  - Az 5H keménységi tényező azt jelenti, hogy az üveg védi az órát a sérülésektől, csökkentve a törések és karcolások kockázatát.

  - Rendkívül vékony - Rugalmas Nano Glass edzett üveg biztosítja a Watch használatának kényelmét, és nem befolyásolja az érintőképernyő funkcióinak minőségét sem.

  - 5H keménység a Mohs-skálán

  - Tökéletesen átlátszó

  - Vastagság: 0,2 mm

  - Az anyag támogatja az érintőképernyő teljes működését

  - Esésvédelem és képernyővédelem

  - Oleofób bevonat a könnyű tisztítás érdekében

  HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ

  - Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.

  - Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá. - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.

  - Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre. - Véletlen se fogjuk meg ezt a ",tapadós", felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.

  - Óvatosan engedjük rá a készülékre.

  - Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.

  - Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.


   

 • Gyártó
  Bestsuit
  ID
  616035434
  Cikkszám
  PT-6552
Webáruház készítés