VÁLASZD A LEGHATÉKONYABB VÉDELMET

Fóliázás folyamata

A mobiltelefonok fóliázása egy rendkívül hasznos és praktikus módja annak, hogy megvédjük készülékeinket a különböző károktól és sérülésektől. A fólia egy többrétegű átlátszó réteg, amelyet a készülék kijelzőjére helyezünk, hogy megóvjuk azt a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és egyéb károktól.

Újlenyomat olvasó tökéletesen működik vele, nem kell újra kalibrálni soha. Amennyiben a fóliát sérülés éri, benyomódik, az a későbbiekben regenrálódik, visszanyeri eredeti állapotát. 

Kérem tekintse meg a fóliázás folyamatást, a baloldali videóban.

Tesztelés

Védi a kijelzőt: A fólia megakadályozza, hogy a kijelző karcolódjon vagy sérüljön, ami hosszú távon meghosszabbíthatja a készülék élettartamát. Csökkenti az ujjlenyomatokat és a ragacsos szennyeződéseket: Az ujjlenyomatok és a ragacsos szennyeződések könnyen felhalmozódhatnak a kijelzőn, ami csökkentheti a készülék használhatóságát és esztétikai megjelenését. A fólia segít ezen problémák elkerülésében. Segít megőrizni a készülék értékét: Ha úgy döntünk, hogy eladnánk vagy elcserélnénk a készülékünket, a fólia segíthet megőrizni annak értékét, mivel a kijelzőt megóvja a károktól. Könnyen eltávolítható: Ha úgy döntünk, hogy cserélni szeretnénk a fóliát, könnyen eltávolíthatjuk azt anélkül, hogy kárt okoznánk a készülékben.